Alle indlæg af admin

Cuddlz bleer

Jeg havde længe gået og haft lyst til at prøve nogle AB bleer. Og nu skulle det være.

Jeg bestilte 3 prøvepakker fra Cuddlz. Dels for at bestemme hvilken størrelse jeg skulle bruge, og dels for at prøve 2 forskellige modeller.
Jeg havde hørt om andre, der syntes at det var nogle gode bleer, men var alligevel lidt skeptisk for om bleerne nu var lige så gode som Tena Maxi, Abri Form X-Plus eller de øvrige bleer som jeg syntes godt om. Tidligere har det typisk været sådan, at bleer der var babyagtige, havde brugt alt for meget energi på det babyagtige i bleen, og alt for lidt energi i at gøre bleen rar at have på, og effektiv når det kom til sugeevne. Derfor havde jeg heller ikke så travlt med at få åbnet pakken da jeg havde hentet den på posthuset.

Det er altid lidt spændende at skulle hente bleer på posthuset, for hvad nu hvis der var gået hul på pakken, eller den skreg langt væk af at indeholde voksenbleer med babymønster. Det var dog ikke tilfældet her. Pakken var en sort sæk, som var pakket pænt omkring de 3*2 bleer, og derpå sat et klistermærke med min adresse, og på bagsiden et klistermærke med en anonym afsender. Intet afslørede indholdet af pakken.

Da jeg langt om længe fik pakket den op, blev jeg faktisk positivt overrasket. Bleerne var ikke så dårlige som de eksemplarer jeg tidligere havde set – ja jeg måtte næsten indrømme at de faktisk så gode ud. Nu var jeg spændt på at komme til at prøve bleerne, og som sagt så gjort.

Jeg startede med at prøve http://www.cuddlz.com/2-x-cuddlz-printed-adult-nappy-size-large/

Bleen har 2*2 stykker tape, som fæstnes foran på et stykke klar “plast”. For de som har været med igennem lidt tid, kan jeg sige at det minder lidt om de gamle Tena Maxi med det grå/hvide frontstykke. Tapen sidder rigtigt godt fast på dette stykke. Jeg satte tapen ret stramt på bleen, men det kunne den fint holde til – også natten over. De gange jeg har sat tapen for stramt på en Tena Maxi eller en Abri Form X-Plus, går det nederste stykke tape typisk løs i løbet af natten. Det skete ikke her.

Bleen er meget rar at have på. Den er tyk, men ikke så tyk og klodset som en Abri Form X-Plus. Den er især rar om numsen, hvor den virker til at være lidt tykkere. Den larmer lidt, men ikke så meget som f.eks en Tena Slip Basic. Overfladen er lidt anderledes end andre bleer. Det virker som plast, men er alligevel dejligt nærmest fløjlsagtigt blødt, så i starten kunne jeg ikke finde ud af hvad det var.

I løbet af natten tissede jeg i bleen – den blev dejlig våd, men føltes slet ikke ubehagelig at have på. Om morgenen tissede jeg i den igen – af 2 omgange, og så kunne den ikke klare mere. Det var dog mere end godkendt – jeg syntes faktisk at den gjorde det bedre end andre bleer jeg har prøvet med den tykkelse.

På billederne her, har jeg taget billeder af http://www.cuddlz.com/2-x-cuddlz-new-all-over-printed-adult-nappy-size-large/

Den ble er lidt anderledes, da den mere ligner en babyble, med kun et stykke tape i hver side. Det er jo helt genialt for en voksen baby som mig, og gør at jeg føler mig meget lille. Præcis som jeg kan lide det. I skrivende stund har jeg endnu ikke gjort den våd, men jeg er sikker på at den er ligeså god som den anden ble, da den eneste forskel virker til at være tapen og mønsteret på bleen.

Så til den kedelige del af historien. Bleerne er dyre – meget dyre!
For at få de 6 bleer leveret i min lokale Super Brugsen, har jeg betalt 166,87
Det giver en stykpris på 27,81 !!
Det er væsentligt mere end jeg er vandt til at betale for bleer – hvor prisen normalt ligger på 5-10,-/stk.

Prisen kan dog blive lavere ved at købe flere bleer på en gang,  og dermed få fragtomkostningen ned.
Når jeg læser på deres hjemmeside, skriver de at op til 20 kg kan sendes til Danmark for ca. 155 DKR + moms og pakning.
Det vil sige at ved køb af ca. 136 bleer i størrelse Medium, kan stykprisen komme ned omkring 10,- styk – det kunne jeg godt finde på at bestille.

Lige for tiden er størrelse Large ikke på lager, men mon ikke de kommer igen. Der er dog ikke noget på deres hjemmeside om det lige nu.

Men alt i alt – en anbefaling af Cuddlz bleer herfra – det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver dem!

http://www.cuddlz.com/

Shopping

I dag tager jeg en tur i Bilka – regelmenteret påklædt i ble og babybody naturligvis.
bilkaJeg skal have nogle nye bukser – det er ret sjovt at finde bukser, og gå en tur i prøverummet og prøve dem. Tanken om at der blot er et par svingdøre eller et forhæng imellem kunderne og mig iført ble og babybody er ganske sjov.

Jeg var i Kvickly og prøve bukser den anden dag, og lige udenfor stod 2 ekspedienter og samlede tøj sammen. De snakkede en del sammen, men pludselig gik de over til at hviske. Jeg tror at den ene af dem havde set mig i ble igennem den lille sprække ind til prøverummet. Jeg var vist lidt rød i hovedet da jeg gik ud og forbi de 2 ekspedienter, og jeg kunne fornemme at de kiggede efter mig da jeg gik forbi.

Når jeg er i supermarkedet for at handle ind, får jeg også altid turen til at gå forbi afdelingen med babyudstyr. Jeg skal lige se om de har fået noget som jeg kan bruge i min leg.

Fluffi pusles

Her er billeder fra før jeg fik mit puslebord.
Dengang puslede jeg mig selv på sengen – man kunne jo altid lege at det var et puslebord man blev skiftet på 😉
Billederne skifter hvert 6. sekund, men du kan også klikke for at se næste billede hurtigere.

Abri Form X-Plus Babystyle

Her ser du billeder af mit forsøg på at gøre Abri form X-Plus mere babyagtigt ved at fjerne det ene stykke tape.
Billederne skifter hvert 6. sekund, men du kan også klikke for at se næste billede hurtigere.

Mit babyværelse

Folk spørger mig ofte om de ikke må se min tremmeseng. Så nu har jeg fundet den frem, sammen med mit puslebord og min puslepude, og fået taget lidt billeder af det hele. De er ikke i ret god opløsning, men det skulle alligevel være muligt at se hvad det forestiller 😉
Plys og Tigerdyret har været dagens modeller i henholdsvis en TouJour og en Pampers Up&Go ble.

Mange mennesker kigger lige en ekstra gang når de ser mit babyværelse. Det er ikke ret ofte at tremmesengen og puslebordet er oppe, men der er alligevel mange babyting i værelset, som jo har Peter Plys som det alt overskyggende tema. Nyd billederne, men lad dem blive her på siden eller på din private computer.

Bleer, bleer og endnu flere bleer

Et typisk spørgsmål fra andre infantilister, er hvilke bleer man bruger. Jeg besluttede derfor at skrive løbende på dette indlæg, og kommentere på de bleer jeg selv bruger. Listen er ikke i en bestemt rækkefølge, men blot beskrivende for de bleer jeg lige kommer i tanke om.

Abri Form X-Plus
Abri Form X-Plus er en af mine yndlingsbleer, hvis ikke yndlingsbleen over dem alle. Den har det med at skifte udseende og form ofte, men det er nu ved at være lidt tid siden at jeg har set de større ændringer på den. Bleen er hvid som en babyble, men desværre uden de fine mønstre på fronten som rigtige babyer har. Det kan dog løses med diapertape, men det er et andet kapitel. Jeg har for nyligt købt en del pakker af Abri Form X-Plus Air, men denne model er ikke min favorit. Den har en tendens til at blive meget fugtig på ydersiden, og så er der jo ikke så meget idé i det. Desuden syntes jeg ikke at tapen fæstner ret godt på den. Nogle mennesker påstår at det ikke længere er muligt at købe den gamle model med plast, men indtil nu har jeg ikke haft problemer med at købe den.

Tena Maxi
Tenas tykkeste ble, og naturligvis også bleen med den største sugeevne, har igennem mange år været den foretrukne ble blandt infantilister i hele verden. Jeg har også være glad for bleen, men på grund af den relativt høje pris, har jeg oftest købt andre bleer. Nu er der dog ikke længere den store prisforskel, så den er igen blevet en af mine favoritter. Bleen er hvid, og minder dermed meget om en babyble – det er vigtigt for mig, da det netop er rollen som baby jeg gerne vil være i.

Attends Slip 10
Attends bleerne er ikke så tykke når de er tørre. De svulmer dog ret kraftigt op når de bliver våde. De er også specielle på den måde, at der kun er 1 stykke tape i hver side, så de ligner lidt mere babybleer. De er hvide som de første 2, og kan dermed gøres ret babyagtige ved at tilføje diapertape. Attends Slip er også blandt mine favoritter, og er en ble jeg bruger når jeg gerne vil være lidt diskret omkring mit blebrug.

Abri Let Maxi
Denne ble er en aflang ble, som kan bruges alene sammen med blesnipper, eller som indlæg i andre bleer for at gøre dem tykkere og give yderligere sugeevne. Jeg holder meget af at bruge dem sammen med blesnipper. Det giver en flot firkantet blenumse, som jeg holder så meget af. Desværre er det efterhånden meget svært at finde blesnipper – og nej, jeg sælger ikke af min lille beholdning. De ca. 60 blesnipper jeg har tilbage, skal holde resten af livet. Heldigvis kan de vaskes, så det går nok hvis bare jeg ikke bliver over 100 år 🙂

Vasketid

Idag har jeg vasket tøj. Jeg bor i en ejendom med fælles vaskeri i kælderen, så det er altid lidt spændende, om man er alene når man kommer ned i kælderen. Jeg stod tidligt op i dag for at vaske, og efter et bleskift, tog jeg blot shorts og en Tigerdyrs t-shirt på. Den er ikke så lang, så når jeg bukker mig forover, kan man godt risikere at bleen kan ses over kanten af mine shorts. Jeg valgte dog alligevel at tage denne kombination på, og så fandt jeg ellers vasketøj frem. På det sidste havde jeg brugt en del blesnipper, og de skulle jo vaskes, og sammen med plastikbukser, stofbleer og babybodyer udgjorde de den ene maskine der skulle vaskes.

Da jeg kom ned i kælderen, så jeg at jeg ikke var alene. Der var også en reperatør der skulle ordne en af maskinerne. Jeg kiggede efter en ledig maskine, og fandt en – lige ved siden af reperatøren. 
Men der var jo ingen vej udenom, så jeg lagde så hurtigt som muligt tøjet fra min taske i maskinen. En del hang sammen da jeg lagde det ind, og jeg tror ikke han kunne undgå at bemærke at der var blesnipper og plastikbukser . Jeg lod som ingenting, og fortsatte med at komme babytøj i maskinen. Pludselig kom jeg i tanke om min korte t-shirt som jeg kunne mærke var gledet op over buksekanten. Han måtte have set min ble også. Jeg var lidt flov, men forsøgte at lade som ingenting. Jeg gik hen og betalte for maskinen og satte den i gang. Derefter forlod jeg vaskeriet uden at se mig tilbage, men fornemmede at han fulgte mig idet jeg gik…

AB eller DL?

Mange infantilister starter med at fortælle at de er DL’ere. Det vil sige at de “blot” er til bleer. Det med at se sig selv som baby, er noget der for de fleste er lidt grænseoverskridende. Især når man er ung, er det svært at indrømme at man udover bleerne, også er ret glad for bamser, for sutter, for at blive nusset og puslet, og alt det andet der hører med at være voksen baby. Samtidig er den store fokus sat på bleen som fetish objekt.

Men efterhånden som de unge bliver ældre, kommer der gerne flere og flere ting med i deres leg. Til at starte med er det gerne en bodystocking de bruger sammen med bleen. De kalder stadig sig selv for DL’ere, for det er stadig lidt for kinky for dem at indrømme at de er voksne babyer. Senere får de gerne lyst til at prøve en sut, eller måske er det en sparkedragt som lige ser lidt for dejlig ud, så den må de også lige prøve.

Hvor går så grænsen for, hvornår man er AB (Adult Baby/Voksen Baby) og DL (Diaper Lover/Bleelsker)?

Jeg mener jo at grænsen er ganske klar. En bleelsker er en person som bruger bleer som et fetish objekt, og intet andet. Samtidig ser man ikke bleen som en del af en babybeklædning, men blot som en lækker ting at iføre sig på grund af materialet den er lavet af. Så snart man begynder at inddrage andre ting i sin leg, mener jeg at man går væk fra DL definitionen.

Hvor syntes du grænsen går?

Infantilist igennem tiden

Som du måske har læst på min side “Om Fluffi”, plejer jeg at sige at jeg har været infantilist siden jeg var 8 år. Jeg er ikke helt sikker på at det var lige præcis da jeg var 8 år det startede, men det har nok været deromkring. I starten var jeg meget fascineret af reklamer for bleer og babyudstyr. Det var især bleerne jeg fandt interessant, men også babybodyer, sparkedragter, barnevogne og pusleudstyr havde min store interesse. Jeg husker at jeg var en ivrig aftager af kuponer i det lokale supermarked, hvor man kunne deltage i konkurrencer om bleer, eller blot få yderligere information. Når jeg var med mine forældre ude og handle, fik jeg altid planlagt turen igennem supermarkedet, så jeg kom ned forbi reolerne med bleer og babyudstyr, og jeg sneg mig til at kigge på de bleer jeg sådan ønskede at købe. Men der gik mange år inden jeg fik taget mig sammen til at købe min første pakke bleer.

Jeg kan faktisk ikke huske den første oplevelse med at købe bleer, men det må have været at sammenligne med at have sex første gang. Måske var det engang hvor jeg købte en pakke bleer, og derefter skyndte mig ud på butikkens kundetoilet med bleerne. Jeg studerede ivrigt pakken, og prøvede at tage flere bleer på. De var alt for små, men det var alligevel alle tiders oplevelse. Jeg tror at jeg efterlod resten af pakken på toilettet da jeg var færdig med at lege, for jeg turde ihvertfald ikke tage dem med hjem. Ingen måtte vide noget om min hemmelige lyst til at lege baby.

Da jeg var teenager var det hele meget seksuelt orienteret. Jeg tændte ganske enkelt på at have ble på, og brugte den som en fetich genstand. Men når jeg så havde leget med bleerne, havde jeg skyldfølelse bagefter. Jeg vidste jo godt at det var specielt, og at jeg tilhørte en minoritet med min lyst. Jeg ønskede mange gange at jeg var “normal” og som alle andre. Jeg tænkte aldrig på at alle andre måske også have en lille slem lyst som mig, men selvfølgelige var der andre der også havde en anderledes lyst end “normalen”. Det var en svær tid at være ung og anderledes.

Da jeg var ung, var internettet heller ikke opstået endnu. Min seksuelle viden kom fra seksual undervisning i skolen, og fra pornoblade og film. I skolen blev der aldrig nævnt noget om infantilisme, og det mest specielle var når snakken bevægede sig ind på homoseksualitet og transvestitter. Jeg følte mig meget anderledes, og i mange år troede jeg, at jeg var den eneste i hele verden der godt kunne lide at lege lille. Jeg søgte konstant efter nogen der var som mig, og da jeg blev lidt ældre, fandt jeg et pornoblad der fortalte om en fyr der i en film blev behandlet som baby. Jeg var lykkelig over at vi da i det mindste var 2 i verden. Jeg fandt også en annonce fra en prostitueret i Ekstra Bladet, som tilbød “babybehandling” i København. Heldigvis har jeg aldrig haft kontakt til prostituerede, men det sagde mig alligevel, at vi nok da nok var flere end mig og ham fra pornofilmen.

Med tiden gik min interesse mere og mere fra kun at være seksuelt orienteret med fokus på bleerne, til også at omfatte andet babyudstyr. Jeg begyndte at købe sutter og sutteflasker, og da jeg flyttede for mig selv, fik jeg også min første bamse som voksen baby. Det var Peter Plys, og i dag er han min yndlingsbamse, som jeg næsten ikke kan sove uden.

Med indførelsen af internettet opdagede jeg også at jeg slet ikke var alene. Der er masser af infantilister, og mange af dem er blevet rigtig gode venner. I dag er infantilismen ikke længere særlig seksuel for mig. Ganske vist kan jeg da blive seksuelt opstemt af at blive puslet, men nu er det mere en behagelig oplevelse at kunne smutte en tur ind i en uskyldig babyverden. En verden hvor Lego og Duplo stadig er et fantastisk legetøj, hvor en sparkedragt er ganske praktisk tøj hjemme, hvor Disney Sjov er ugens højdepunkt hvor de største problemer er hvor jeg har lagt min sut eller min bamse.

Har du også oplevet at din infantilisme har ændret sig igennem tiden? 
Skriv gerne en kommentar.