Shopping

I dag tager jeg en tur i Bilka – regelmenteret påklædt i ble og babybody naturligvis.
bilkaJeg skal have nogle nye bukser – det er ret sjovt at finde bukser, og gå en tur i prøverummet og prøve dem. Tanken om at der blot er et par svingdøre eller et forhæng imellem kunderne og mig iført ble og babybody er ganske sjov.

Jeg var i Kvickly og prøve bukser den anden dag, og lige udenfor stod 2 ekspedienter og samlede tøj sammen. De snakkede en del sammen, men pludselig gik de over til at hviske. Jeg tror at den ene af dem havde set mig i ble igennem den lille sprække ind til prøverummet. Jeg var vist lidt rød i hovedet da jeg gik ud og forbi de 2 ekspedienter, og jeg kunne fornemme at de kiggede efter mig da jeg gik forbi.

Når jeg er i supermarkedet for at handle ind, får jeg også altid turen til at gå forbi afdelingen med babyudstyr. Jeg skal lige se om de har fået noget som jeg kan bruge i min leg.

En tanke om "Shopping"

  1. Det er rigtigt – men det bliver nok først i det nye år – der er lidt for meget at se til resten af dette år.
    Ryk mig gerne igen i 2014 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *