Om Infantilisme

Hvad er nu det?

Først for fremmest er det vigtigt at gøre opmærksom på at infantilisme ikke har noget som helst med rigtige børn at gøre. Nogle infantilister opfører sig som børn, men er på ingen måde pædofile, eller har ønske om at blande rigtige børn ind i legen!
Jeg tager stor afstand fra pædofili!!!

Der er mange folk der gerne vil være i stand til at komme mennesker ind i små kasser. Så kan de nemmere overskue hvad de er for nogen. Infantilister er dog ikke lige sådan at komme ind i kasser, da der er mange forskellige slags infantilister, og man sagtes kan have flere forskellige lyster indenfor infantilisme.

Når det er sagt, så vil jeg alligevel her angive de forskellige hovedgrupper som infantilister selv mener der findes.

AB – Voksen baby

Dette er den form for infantilisme som jeg selv dyrker. Man er i denne gruppe når man kan lide at opføre sig som baby eller mindre barn. Jeg mener også at man er i denne gruppe hvis man blot er glad for sutter, sutteflaske, babylegetøj eller lign. 
Jeg holder selv meget af at lege som en baby på 1-3 år med næsten alt hvad en rigtig baby på denne størrelse laver. Det gode ved at være voksen baby er jo at man selv kan bestemme hvad for nogle ting der skal indgå i legen 🙂

DL – Bleelsker

Dette er den anden store gruppe indenfor infantilisme. Disse mennesker bruger bleen som en fetich. Jeg tror dog at mange mennesker forsøger at blive i denne gruppe fordi det et eller andet sted er lidt mere “lovligt” at have en fetich for bleer end det er at være voksen baby. Jeg kender mange flinke og rare DL’ere, men generelt syntes jeg at de er lidt kedelige da de ikke kan være med til at lege på mit niveau.

TB – Teenage baby

Denne gruppe er magen til AB gruppen, men denne består blot af teenagere. Her er der mulighed for at finde andre der har de samme lyster som dig hvis du er under 18 år.

VB – Voksent barn

De vil ofte gerne lege børn, men ikke så små at de passer ind som AB’er. En af mine venner kan godt lide at lege en alder der ligger mellem 6 og 12 år. En alder hvor han er for stor til at bruge ble, men alligevel har en Up & Go ble på under hans smarte hip hop drengebukser for en sikkerheds skyld. Man kan jo have et lille uheld 🙂

CT – Caretaker

En caretaker er en person der passer voksne babyer. Jeg er ikke helt klar over om DL’ere også bruger caretakere, eller om det nærmere er sexpartnere de har. En caretaker kan for en AB eller TB, have rolle som onkel, tante, mor, far, barnepige, pædagog eller lignende.

Sissybabyer

Sissybabyer er stort set magen til AB og TB, men klæder sig ud som det modsatte køn. Jeg kender personligt ikke nogen i Danmark, men ved dog at de findes.

Seksualitet

Måske undrer du dig over hvor det seksuelle kommer ind i billedet – og det kan også være svært. Mange folk beskriver infantilisme som deres seksuelle præference, men sådan er det ikke for mig.
For mig er det nærmere en livsstil at være infantilist. Jeg har svært ved at kombinere infantilismen med en seksualitet, da jeg jo leger at jeg er en baby på mellem 1 og 3 år. Det giver ikke rigtigt mening for mig at denne baby skal være seksuel.
Når det er sagt – så er intet sort og hvidt – og jeg kan godt blive seksuelt opstemt når jeg bliver puslet. Der er i princippet også en snert af S/M og bondage i min leg, da jeg jo ikke kan komme til at pille når jeg har ble og babybody på, ligesom jeg godt kan lide at blive domineret, og at der er andre der bestemmer over mig. Babyen er for lille til at tage beslutninger, så dem er der andre der må tage for ham 🙂
Det er dog ikke et spil jeg har leget ret meget, da jeg mener at det skal udleves med en partner.

3 tanker om "Om Infantilisme"

 1. Hej

  sikke en fin side du har 🙂 det er, som du selv skriver, rart at se andre have tanker og lyster som mine.
  Jeg skriver for at sige, at jeg er en sissyboy, jeg tror ikke at jeg er den eneste i DK (så speciel tror jeg heller ikke jeg er) men det er svært at finde andre…
  Jeg er så heldig at have en “barnepige” der passer på mig, pusler mig og skælder ud hvis der er ballade, hihi.
  Jeg blev lidt nysgerrig om du kan lide drenge eller piger i øvrigt?
  Ha det godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *