Cuddlz bleer

Jeg havde længe gået og haft lyst til at prøve nogle AB bleer. Og nu skulle det være.

Jeg bestilte 3 prøvepakker fra Cuddlz. Dels for at bestemme hvilken størrelse jeg skulle bruge, og dels for at prøve 2 forskellige modeller.
Jeg havde hørt om andre, der syntes at det var nogle gode bleer, men var alligevel lidt skeptisk for om bleerne nu var lige så gode som Tena Maxi, Abri Form X-Plus eller de øvrige bleer som jeg syntes godt om. Tidligere har det typisk været sådan, at bleer der var babyagtige, havde brugt alt for meget energi på det babyagtige i bleen, og alt for lidt energi i at gøre bleen rar at have på, og effektiv når det kom til sugeevne. Derfor havde jeg heller ikke så travlt med at få åbnet pakken da jeg havde hentet den på posthuset.

Det er altid lidt spændende at skulle hente bleer på posthuset, for hvad nu hvis der var gået hul på pakken, eller den skreg langt væk af at indeholde voksenbleer med babymønster. Det var dog ikke tilfældet her. Pakken var en sort sæk, som var pakket pænt omkring de 3*2 bleer, og derpå sat et klistermærke med min adresse, og på bagsiden et klistermærke med en anonym afsender. Intet afslørede indholdet af pakken.

Da jeg langt om længe fik pakket den op, blev jeg faktisk positivt overrasket. Bleerne var ikke så dårlige som de eksemplarer jeg tidligere havde set – ja jeg måtte næsten indrømme at de faktisk så gode ud. Nu var jeg spændt på at komme til at prøve bleerne, og som sagt så gjort.

Jeg startede med at prøve http://www.cuddlz.com/2-x-cuddlz-printed-adult-nappy-size-large/

Bleen har 2*2 stykker tape, som fæstnes foran på et stykke klar “plast”. For de som har været med igennem lidt tid, kan jeg sige at det minder lidt om de gamle Tena Maxi med det grå/hvide frontstykke. Tapen sidder rigtigt godt fast på dette stykke. Jeg satte tapen ret stramt på bleen, men det kunne den fint holde til – også natten over. De gange jeg har sat tapen for stramt på en Tena Maxi eller en Abri Form X-Plus, går det nederste stykke tape typisk løs i løbet af natten. Det skete ikke her.

Bleen er meget rar at have på. Den er tyk, men ikke så tyk og klodset som en Abri Form X-Plus. Den er især rar om numsen, hvor den virker til at være lidt tykkere. Den larmer lidt, men ikke så meget som f.eks en Tena Slip Basic. Overfladen er lidt anderledes end andre bleer. Det virker som plast, men er alligevel dejligt nærmest fløjlsagtigt blødt, så i starten kunne jeg ikke finde ud af hvad det var.

I løbet af natten tissede jeg i bleen – den blev dejlig våd, men føltes slet ikke ubehagelig at have på. Om morgenen tissede jeg i den igen – af 2 omgange, og så kunne den ikke klare mere. Det var dog mere end godkendt – jeg syntes faktisk at den gjorde det bedre end andre bleer jeg har prøvet med den tykkelse.

På billederne her, har jeg taget billeder af http://www.cuddlz.com/2-x-cuddlz-new-all-over-printed-adult-nappy-size-large/

Den ble er lidt anderledes, da den mere ligner en babyble, med kun et stykke tape i hver side. Det er jo helt genialt for en voksen baby som mig, og gør at jeg føler mig meget lille. Præcis som jeg kan lide det. I skrivende stund har jeg endnu ikke gjort den våd, men jeg er sikker på at den er ligeså god som den anden ble, da den eneste forskel virker til at være tapen og mønsteret på bleen.

Så til den kedelige del af historien. Bleerne er dyre – meget dyre!
For at få de 6 bleer leveret i min lokale Super Brugsen, har jeg betalt 166,87
Det giver en stykpris på 27,81 !!
Det er væsentligt mere end jeg er vandt til at betale for bleer – hvor prisen normalt ligger på 5-10,-/stk.

Prisen kan dog blive lavere ved at købe flere bleer på en gang,  og dermed få fragtomkostningen ned.
Når jeg læser på deres hjemmeside, skriver de at op til 20 kg kan sendes til Danmark for ca. 155 DKR + moms og pakning.
Det vil sige at ved køb af ca. 136 bleer i størrelse Medium, kan stykprisen komme ned omkring 10,- styk – det kunne jeg godt finde på at bestille.

Lige for tiden er størrelse Large ikke på lager, men mon ikke de kommer igen. Der er dog ikke noget på deres hjemmeside om det lige nu.

Men alt i alt – en anbefaling af Cuddlz bleer herfra – det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver dem!

http://www.cuddlz.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *