Shopping

I dag tager jeg en tur i Bilka – regelmenteret påklædt i ble og babybody naturligvis.
bilkaJeg skal have nogle nye bukser – det er ret sjovt at finde bukser, og gå en tur i prøverummet og prøve dem. Tanken om at der blot er et par svingdøre eller et forhæng imellem kunderne og mig iført ble og babybody er ganske sjov.

Jeg var i Kvickly og prøve bukser den anden dag, og lige udenfor stod 2 ekspedienter og samlede tøj sammen. De snakkede en del sammen, men pludselig gik de over til at hviske. Jeg tror at den ene af dem havde set mig i ble igennem den lille sprække ind til prøverummet. Jeg var vist lidt rød i hovedet da jeg gik ud og forbi de 2 ekspedienter, og jeg kunne fornemme at de kiggede efter mig da jeg gik forbi.

Når jeg er i supermarkedet for at handle ind, får jeg også altid turen til at gå forbi afdelingen med babyudstyr. Jeg skal lige se om de har fået noget som jeg kan bruge i min leg.

2 tanker om "Shopping"

  1. Sød historie. Den får mig til at tænke på at du har lovet mig et billed af den onesie eller sparkedragt eller hvad det var, med bamser på?
    Jeg er meget spændt på hvordan det ser ud.

  2. Det er rigtigt – men det bliver nok først i det nye år – der er lidt for meget at se til resten af dette år.
    Ryk mig gerne igen i 2014 ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>