AB eller DL?

Mange infantilister starter med at fortælle at de er DL’ere. Det vil sige at de “blot” er til bleer. Det med at se sig selv som baby, er noget der for de fleste er lidt grænseoverskridende. Især når man er ung, er det svært at indrømme at man udover bleerne, også er ret glad for bamser, for sutter, for at blive nusset og puslet, og alt det andet der hører med at være voksen baby. Samtidig er den store fokus sat på bleen som fetish objekt.

Men efterhånden som de unge bliver ældre, kommer der gerne flere og flere ting med i deres leg. Til at starte med er det gerne en bodystocking de bruger sammen med bleen. De kalder stadig sig selv for DL’ere, for det er stadig lidt for kinky for dem at indrømme at de er voksne babyer. Senere får de gerne lyst til at prøve en sut, eller måske er det en sparkedragt som lige ser lidt for dejlig ud, så den må de også lige prøve.

Hvor går så grænsen for, hvornår man er AB (Adult Baby/Voksen Baby) og DL (Diaper Lover/Bleelsker)?

Jeg mener jo at grænsen er ganske klar. En bleelsker er en person som bruger bleer som et fetish objekt, og intet andet. Samtidig ser man ikke bleen som en del af en babybeklædning, men blot som en lækker ting at iføre sig på grund af materialet den er lavet af. Så snart man begynder at inddrage andre ting i sin leg, mener jeg at man går væk fra DL definitionen.

Hvor syntes du grænsen går?

En tanke om "AB eller DL?"

  1. Jeg synes ikke grænser er så klar. Jeg er nået der til at jeg helt ærlig ikke helt kan finde ud af hvor meget jeg er baby.
    Jeg har fået en sut og den er jeg rigtig glad for. Jeg sidder med den i munden lige nu, og jeg sover med den om natten. Men jeg har ikke en sutteflaske. Spørg mig ikke hvorfor jeg ikke rigtig har lyst til at købe en. For det kan jeg ikke svare dig på.
    Måske får jeg pludselig lyst til det også, og så køber jeg den. Jeg føler altså ikke at det er fordi jeg “stritter imod”. Men måske er det alligevel sådan det er?
    Men egentlig synes jeg ikke det gør noget, ikke at være skråsikkert afklaret. Det gør livet spændende, at man ikke helt ved hvad man føler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *