En tør ble på

Ja, jeg bruger bleen. Dog kun til at tisse i. Nogle vil sikkert spørge hvorfor. Hvad får man lige ud af at tisse i en ble, når man ligeså godt kunne gå på toilettet? Jeg har ikke noget godt svar på det, andet end at jeg syntes det er sjovt. En god del af det sjove er jo også at blive puslet bagefter….

13 tanker om "En tør ble på"

 1. Hej, jeg hedder Nana [Efternavn slettet af Admin] og er 13 år gammel. jeg elsker også at tisse i bleen, men alligevel synes jeg, at det er dejligt at lave “stort” i den. i skolen bliver jeg skiftet af min lærer, Charles [Efternavn slettet af Admin] og Jette [Efternavn slettet af Admin], men det er bedst, når det er en dame/en pige. Ubehageligt, er det,når jeg bliver skiftet af en mand. Skriv om dine erfaringer med “Ble-tisseriet” på [mailadresse slettet af Admin]

  hvor gammel er du?
  – mvh Nana

 2. Hej Nana

  Jeg har redigeret lidt i dit indlæg.
  Jeg syntes det lyder som en ganske sjov fantasi du har der. Men mere er det vist heller ikke. Jeg har endnu ikke hørt om nogle 13 årige der bliver skiftet i skolen. Men det gør jo ikke fantasien ringere. Der kan alt jo lade sig gøre :)

  Fluffi

 3. hej alle sammen kan i hjælp mig jeg vil godt bruge ble. men min mor og far må ikke finde ud af det. så hvor kan jeg købe ble til en 13 år dreng
  hlisen charlie jeg vil har BLE BLE BLE

 4. Hej.

  jeg drømmer også om at gå med ble. Jeg er næsten 14 nogle gode råd som skal skide eller tisse i den hvordan man gemmer den hvor man køber dem. I skolen er det eneste sted jeg prøver at gøre noget der ligner en ble. men ikke når andre ser det. jeg tager en masse parpir og former det som en ble rundt om mig. så tisser jeg nogle gange lykkes det. andre gange tisser man i gennem. men det er bare sådan en dejlig følelse nå man har ble.
  Hilsen Ble elskeren.

 5. Hej.
  Jeg er en dreng på næsten 14 og drømmer om at gå med ble men ved ikke hvor man kan gemme dem..
  Nogle gode råd ??

  Hilsen Ble drømmeren

 6. Hej, jeg er en 13årig dreng som kan lide store og tykke bleer men de er umulige at få fat i. Er der nogen der ved hvor man kan få dem anonymt uden at ens forældre skal se dem med posten.

 7. Jeg syns det er sejt at vi under femten kan holde fast i det her respekt til alle jer :) elsker selv maget tykke bleer de er umulige at få når man er 13 år men det er det beste det er for godt :)

 8. Jeg ved ikke helt hvad du mener med “vi under 15″?
  Selv har jeg nu passeret de 40 år ;)

  Det er rigtigt at det er lidt svært at skaffe bleer når man er meget ung, men så må man bruge de ting der lige er i nærheden – f.eks kan lagner og håndklæder fint udgøre en “erstatning” for en rigtig ble.

 9. jeg er 17år og har gået med ble men det fik min kæreste sat en stopper for så nu gør jeg det i når hun ikke er hjemme

 10. Hej alle =) jeg leder lidt efter en partner/ven der har samme interesse i bleer som jeg :-) hvor finder jeg en der er under 20 der er frisk på at gå med bleer et par gange om ugen? Jeg har ledt og ledt i årevis€ men nu først som 18årig har jeg taget mig sammen ;-)

  Kærlig hilsen
  Den 18-årige ble elsker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>